9de Editie Country&Western Festival Thorn

Na acht geslaagde edities maakt het bestuur van het Country&Western Festival Thorn zich op voor de negende editie.

Voor velen staat het laatste volledige weekend van augustus aangekruist in de agenda als Country Festival Thorn en menigeen reserveert begin van het jaar zijn plaats op de camping.

Thorn is ondertussen een begrip geworden bij de linedancers en country liefhebbers die ieder jaar weer afzakken naar het Witte Stadje om er drie dagen lang te genieten van country en linedance muziek.

Ieder jaar weer worden kosten noch moeite gespaard om een mooie affiche samen te stellen met veel aandacht voor de dansers maar ook voor de muziek liefhebbers.

Het bestuur bezoekt haast ieder weekend diverse countryavonden, op zoek naar goede artiesten en bands. Hiervoor vertoeven ze zowel in België, Nederland als in Duitsland waar ze nieuwe bands en artiesten benaderen voor het komende festival en daarbij wordt goed gelet op de kwaliteit want dat draagt dit festival hoog in het vaandel.

Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan de artiesten maar ook de aankleding van het festival krijgt de nodige aandacht en dat resulteert in een prachtige Westernmarkt met stands uit diverse Europese landen.

Uniek in Thorn is ook het Westernkamp waar naast de Old Time Westerns ook prachtige Indiaanse Tipi's te bewonderen zijn. De geschiedenis van het "Wilde Westen" komt hier helemaal tot leven en eigenlijk is het hier één groot openlucht museum.

Dit alles wordt aan de bezoekers aangeboden tegen ongekende bodem prijzen waardoor dit niet alleen het mooiste maar ook één van de goedkoopste Country&Western Festivals is van de Lage Landen waardoor het ook voor iedereen toegankelijk is.

Dit alles kan men echter enkel realiseren wanneer er voldoende bezoekers komen en daarom willen wij dit Country Festival met stip aanbevelen en hopen wij ook U te mogen begroeten tijdens het weekend van 29, 30 en 31 augustus om samen met ons te genieten van de prachtige klanken van de Country muziek


Tot dan!

Jean-Pierre Onsia, B&NL Country On LineBeste Country Western Vrienden,

Wij namens de Organisatie Stichting Country Western Festival Thorn moeten u helaas het volgende mededelen. Wij zijn genoodzaakt u mede te delen dat volgens de wetgeving in Nederland, ons verplicht u te vragen om u wapens thuis te laten o.a.: imitatie, duplicaat en echte geweren en revolvers.
Ook al is er een verlof of vergunning voor handen. Er is ons door de gemeente en politie uitdrukkelijk op nagedrukt.
Als bij de controle van de politie deze toch aanwezig zijn dan worden ze in beslag genomen.
Wij hopen op u medewerking en begrip hiervoor.

Met vriendelijke groeten, Org. CWF Thorn.