9de UITGAVE COUNTRY&WESTERN FESTIVAL THORN WEEROM SUCCESVOL

De negende uitgave van het country&western festival Thorn was weerom een groot succes

Door de regen van de voorgaande dagen kon men pas de woensdag voor het festival met de opbouw starten, met man en macht werd dan ook gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen.

Enkele uren voor de aanvang van de 9de editie waren medewerkers, vrijwilligers en Marshals van B&NL nog druk bezig met het aanbrengen van houten platen om ervoor te zorgen dat de tent en de Westernmarkt toegankelijk waren voor de bezoekers. Hier hecht men nog veel belang aan het welzijn van de bezoekers.

De regen had er ook voor gezorgd dat de weiden niet konden gebruikt worden als parking, een heuvel waar de organisatie echter niets kon aan verhelpen, ze kunnen enkel op begrip rekenen bij de bezoekers die hun auto moesten parkeren in de omliggende straten.

Dit alles kon de honderden festivalgangers niet beletten om net als voorgaande jaren af te zakken naar Thorn.

Ook afgelopen jaar bezochten de bestuursleden menig countryevenement op zoek naar artiesten en bands die nog niet eerder in Thorn te gast waren, een opzet waar ze duidelijk in geslaagd zijn.

We zagen dan ook heel wat bands/artiesten die hier voor het eerst optraden, een must voor ieder artiest/band want een optreden in Thorn blijft een mooie referentie.

Ondertussen vernamen we dat er al druk gewerkt wordt aan de 10de uitgave van volgend jaar.

De vaste bezoekers zullen er ongetwijfeld volgend jaar weer bijzijn en voor wie nog nooit dit festival bezocht, willen wij een bezoek zeker warm aanbevelen. Hier snuif je nog de sfeer van een echt Country&Western Festivals. Je bezoekt het Westerndorp, luistert en danst in de prachtige tent op de tonen van countrymuziek gebracht door de beste artiesten of je wandelt langsheen de talrijke Westernstands.


Wij spreken alvast af voor 28,29 en 30 augustus in Thorn

Jean-Pierre Onsia, B&NL Country On LineBeste Country Western Vrienden,

Wij namens de Organisatie Stichting Country Western Festival Thorn moeten u helaas het volgende mededelen. Wij zijn genoodzaakt u mede te delen dat volgens de wetgeving in Nederland, ons verplicht u te vragen om u wapens thuis te laten o.a.: imitatie, duplicaat en echte geweren en revolvers.
Ook al is er een verlof of vergunning voor handen. Er is ons door de gemeente en politie uitdrukkelijk op nagedrukt.
Als bij de controle van de politie deze toch aanwezig zijn dan worden ze in beslag genomen.
Wij hopen op u medewerking en begrip hiervoor.

Met vriendelijke groeten, Org. CWF Thorn.